Rötterna fastnar djupt i den vackra södra Fyn jord, där Claus Holm bor med sin fru i Svendborg. Han älskar Fyn och är entusiastisk över naturen, jorden och områdets breda utbud av små producenter som berikar kök med färska råvaror.
Efter sin kockutbildning har Holm haft ett livligt och mångsidigt liv som smakutvecklare och professionell kock. Sedan dess har det varit många års erfarenhet från restauranglivet som både egenföretagare och anställda hemma och utomlands, föreläsare, författare, kock på Go´ Morgen Danmark och varje eftermiddag på TV2s program Go'appetit.
Dessutom är Claus Holm en viktig del av COOP: s projekt - Tillsammans för bättre mat - som fokuserar på att bygga en bro mellan producenter och konsumenter, med målet att få smaken till ögonhöjd. ...
Claus Holm har alltid arbetat med mat, och den lugn och glädje han upplever när han arbetar med färska ingredienser, recept, bra köksredskap / köksutrustning och smakutveckling i sin kökverkstad, ger honom varje dag bekräftelse på att han är på rätt hylla: Jag är kock, smakutvecklare och föreläsare - och en person med en lust att göra en skillnad. I mitt kök är allt möjligt.